Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Имаш връзка с Близнаци, Везни или Водолей? Трябва да знаеш това…

Публикувано

на

Това са три специални зодии, които всеки от нас има в живота си.

Те са добри приятели, в любовта са прекрасни, но и имат своите странности.

Ето какво трябва да знаеш, ако обичаш човек с една от тези три зодии – Близнаци, Везни и Водолей. 5 неща, които Близнаци, Везни и Водолей правят в любовта:

1. Забравят за себе си и започват да живеят за другия. Все още търсят внимание и чакат комплименти от любимия човек, но са готови да зарежат всичко заради него и го поставят на първо място.

2. Не дават на никой да се доближи до половинката им. Собственически настроение са и не делят с никого любовта си!

3. Преглъщат обидата в името на любовта. Не се цупят и не са от зодиите, които вечно намират поводи за скандали. Напротив, осъзнават, че това не е правилният път да запазят сърцето на любимия си човек.

4. Правят всичко възможно, за да запазят пламъчето живо. Измислят романтични пътувания, правят изненади и през целия си живот намират начин да поддържат искрата жива.

5. Следят партньора си и се пазят от изневери. Много са мнителни и няма да оставят нещата така, ако усетят, че има нещо…

3 неща, които Близнаци, Везни и Водолей искат от партньора си:

1. Да не ги следят изкъсо, въпреки че самите те правят това, защото често са несигурни. Но на същото отвръщат много остро и можеш да ги загубиш, ако си прекалено мнителен към тях.

2. Искат да са водещите в една връзка. Не обичат да бъдат командвани и почти винаги поемат контрола върху семейството. От тях зависи почти всяко едно решение.

3. Искат човекът до тях да им обръща достатъчно внимание и да НЕ ги пренебрегва заради работата си. Това ги влудява и нито ще го разберат, нито ще го приемат.

източник: actualno.com

Избрано