Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (12 – 18 август 2019)

Публикувано

на

Козирог Седмичен Хороскоп 12 – 18 август, 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, през която ще възникнат благоприятни за вас възможности за реализация на заплануваните неща.
Сега ще имате благоприятно време за развитие във ваша полза на съдебно дело, за разрешаване на юридически казус, за промени и контакти с държавни инститиции.
През седмицата ще преживеете една приятна изненада.
Възможно е да възникне конфликт с жена, която не е задължително да бъде ваша роднина.


През тази седмица може да имате грижи свързани със здравето на роднина, който може да живее в друго населено място.
През седмицата бъдете много предпазливи във финансовите си дела, ако получавате пари, подписвате договори с банки, кредитна институция и др. Ако не сте сигурни в нещо, потърсете съвет или допълнителна информация.
През тази седмица ще имате деликатни отношения или отговорности с деца или с младежи.
Някои от вас ще трябва по-сериозно да се погрижат за здравето си. Вероятно имате някакви притеснения, но ще бъде по-добре да направите консултация с лекар за да получите професионална диагноза или съвет.
Мъжете Козирог ще са изпълнени с повече оптимизъм за развитието на своите проекти и планове. По-голямо влияние в действията ви ще окажат хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак.
Жените ще планират действията си ден за ден. Няма да са склонни да гледат надалеч в бъдещето, защото ще осъзнават важността на настоящето.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано