Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (12 – 18 август 2019)

Публикувано

на

Водолей Седмичен Хороскоп 12 – 18 август, 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете някои неочаквани събития свързани с родственици предимно от мъжки пол. Тези събития вероятно ще имат връзка с техния личен живот, но ще ви ангажират по някакъв начин.
През седмицата може да очаквате интересни срещи или разговори с жена от кръга ви приятели, съседи или колеги.
През тези седем дни ще присъствате на важно събитие от семеен или обществен характер.


През седмицата бъдете готови за всякакви изненади. В повечето случаи те ще имат връзка с пари, с финансови документи, кредит и др.
Седмицата ще бде благоприятна за разговори свързани с по-добро заплащане. На по-добра сделка или повече продажби, могат да разчитат тези от вас, които са търговци.
През тази седмица ще имате интересни възможности за създаване на нови приятелства с хора, с които имате общи интереси или кауза.
През тези седем дни ще следите с внимание или с вълнение развитието на важна промяна в живота на дете или внуче.
Ако сте в процес на съдебно или юридическо дело очаквайте благоприятно за вас развитие.
Любовният ви живот може да се окаже непредсказуем тази седмица. Бъдете активни в търсене на партньор, ако сте несемейни и използвайте всички възможности: онлайн платформи, сватовница или брачен агент.
Мъжете Водолей ще имат благоприятна седмица за пътуване. Всъщност сега ще бъде по-важно да събирате информация от различни места, които смятате да посетите или към които проявявате интерес.
Жените ще са недоволни от атмосферата в дома си, където има повече напрежение или пък твърде много еднообразие, което вече ви уморява. Може би точно вие и точно тази седмица ще можете да промените нещо?

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано