Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Разрешават на Мартин Камбуров да купи ЧЕЗ България

Публикувано

на

Неостараващият Мартин Камбуров може да купи ЧЕЗ България, реши Комисията за защита на конкуренцията. Лидерът на Берое е получил оферта да се сдобие с енергийното дружество, след като с поредната си порция от голове първо спря тока на „Герена“ в буквалния смисъл, а след това изкара на светло кирливите ризи на Ботев (Пд).

„Гинка не можа да ни убеди, но кой може да има по-неизчерпаема енергия от 38-годишния Камбуров? И без това не се вижда светлина в родния футбол, нека поне него да го огрее“, обясниха от КЗК.

Междувременно головата мощ на Камбуров доведе до масово недоволство срещу пенсионната реформа.

„Заради такива като него вдигат пенсионната възраст. Като Дани Младенов на по 30 започват да навлизат във форма, на по 40 са в рацвета на силите си, а на по 75 още са треньори, ей го на набора Люпко. Аз на 95 ли да се пенсионирам?“, запита фен, който при единствената шампионска титла е бил на настоящите години на Камбура.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук. 

 

 

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано