Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп за септември 2019 г.

Публикувано

на

Риби Месечен Хороскоп Септември 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през септември ще се нуждаете от помощта на друг човек при реализирането на важно за вас пътуване. Не са изключени изненади свързани с разочарование или ще имате по-големи очаквания от това, което реално е възможно да постигнете.
През този месец ще се преживее и изненада свързана с дете, раждане на бебе и др. Могат да ви изненадат пари или печалба свързана по някакъв начин с дете.


Напрежението в семейните ви отношения през септември може да се задълбочи и да доведе до сериозни раздори или раздяла.
Не допускайте външна намеса в личните си отношения, дори това да са ваши родители, брат или сестра.
През септември ще сте свидетли на проблеми в семейството на хора, които живеят наблизо до дома ви.
На работното си място може да преживеете раздяла с колега, с клиент или с бизнес партньор.
Бъдете внимателни на работното си място с документи, служебна поща и други. Пазете се от злонамерените действия на човек, който изпитва неприязън към вас.
През този месец ще имате интересни контакти с роднини, които живеят на далеч.
Жените Риби ще имат възможност да създадт нови познанства с хора, с които ще имат интересни теми за разговор свързани с хоби, политика, благотворителност, пътуване, кулинария и др.
Мъжете да бъдат повече загрижени за себе си. Не пренебрегвайте симптомите на здравословно неразположения, особено ако са свързани с ваше хронично заболяване.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано