Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

🔞🖥 Снимат филми за възрастни в стаичката с ВАР, така или иначе видео реферът оправял системно Ман Сити

Публикувано

на

В Англия стигнаха до гениалното решение да снимат филми за възрастни в стаичката с ВАР, след като така или иначе видео реферът го слагал системно на Манчестър Сити. И понеже през последните месеци станахме свидетели на какви ли не гледки от помещенията с техника – от изхвърляне на боклука до липса на хора, които да разглеждат ситуациите, сега присъствие ще има, при това какво.

„Вместо на таблото да се дава картина скучна картина как някакви си хора зяпат в монитори, ще предаваме горещи сцени. Първият ни гол ще е Фенка №1 на Уест Хам Миа Халифа.

Представете си хипотетична ситуация – ако „чуковете“ вкарат гол и бъде зачетен, публиката ще се кефи, но ако трябва да се разглежда, феновете пак ще са доволни, понеже през това време с г-ца Халифа ще им покажем друг тип поразяване на цел.

Всички горещи кадри накрая ще ги съберем в един розов филм, който ще включва най-интересните моменти от сезона“, обясняват от Асоциацията.

И допълват, че играта с топки в затъмнената стаичка със сигурност не е по-малко интересна от тази на терена.

Първият голям трансфер на ВАР пък щял да бъде Джон Тери, който бил много на „ти“ и от двете страни на барикадата. Пред завръщане в Премиър Лийг била и работилата с Тери доктор Ева Карнейро.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук. 

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано