Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Таекуондист се кла с тенисист след употреба на наркотици (ВИДЕО 🔞)

Публикувано

на

Сребърният медалист от Олимпийските игри за глухонеми 2017 в Самсун Вадим Боярин е приет в болницата в Полтава, след като е получил множество наранявания с нож.

Състезателят по таекуондо е пострадал при сбиване с друг спортист, имащ нарушения в слуха – Филип Полтавец, който се състезава в тениса на маса.

Конфликтът между двамата възникнал в дома на Полтавец, а словесният спор прераснал в инцидент с употреба на ножове. Двамата са получи наранявания, но състоянието на Боярин е по-сериозно.

Животът на нито един от участниците в клането не е застрашен.

Според от версиите на разследването, конфликтът между двамата е възникнал след употреба на наркотично вещество от растителен произход.

Заради нарушенията си в слуховия и говорния апарат Вадим Боярин не е успял да се обади на спешна помощ. Той решил да отиде на място с повече хора, където да му окажат помощ. Така изминал 500 метра до най-близкия магазин, където превързали раните му и повикали линейка.

Към момента таекуондистът е настанен в реанимацията на болницата в Полтава, където му преливат кръв, а Филип Полтавец е задържан. Отбелязва се, че при разпитите полицаите използват помощта на преводачи от жестомимичен език.

Избрано