Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Познайте колко червени картона има Емил Гъргоров в кариерата си?

Публикувано

на

Футболистът на Витоша (Бистрица) Емил Гъргоров получи първия си червен картон в своята 23-годишна кариера по време на мача на неговия отбор като гост на Етър. Това стана след пререкания и сблъсъци с главния съдия Владимир Вълков. Днес Гъргоров се яви пред ДК на БФС, където даде своето обяснение за случая, а след това говори и пред медиите.

“Викнаха ме да кажга моето мнение за случилото се.

На база и на това ще вземат решение. Питаха ме какво съм казал след картоните. Първия картон ми го даде без нищо, за разтърваване на футболисти. Помолих съдията да гледа видеото. На няколко пъти казах на съдията, че говоря с него с уважение и респект, а другите го псуват. Просто изпусна мача и това е. За 23 години това е първи червен картон. Никога не съм бил груб играч. Да ме накажат, каквото преценят. Играе ми се. Жалко е, че се получи такава ситуация, все пак съм пример за младите. Но когато съдията изпусне мача, стават такива ситуации”, каза Бадема.

Избрано