Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Отговори ли Андреа на Кобрата с любопитно съобщение?

Публикувано

на

Бившата половинка на родния боксьор Кубрат Пулев – Андреа пусна любопитно съобщение в социалните мрежи. Фолк певицата цитира  Фьодор Достоевски, вероятно в отговор на интервю на Кобрата от миналата седмица.

„Най-важното, не се самозалъгвайте. Този, който се самозалъгва и слуша собствените си лъжи, достига до момент, в който не е в състояние да различи истината в него или около него, като по този начин губи цялото си себеуважение и уважението към другите.

С липсата на уважение, той престава да обича“, написа Андреа в Инстаграм.

Преди това Кубрат Пулев коментира раздялата по следния начин: „Тя обяви раздялата преди известно време, истина е. Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикация, споделена от (@andreabulgaria) на Сеп 28, 2019 в 10:22 PDT

Избрано