Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Боби Михайлов прави партия „Нема такъв отбор“, кандидатира се за Местните избори

Публикувано

на

Президентът в оставка на БФС Борислав Михайлов ще направи партия „Нема такъв отбор“, с която да играе на предстоящите Местните избори.

Изпълкомът в централата в петък щял да приеме промени, според които длъжността „президент“ се закрива, а БФС ще се управлява от кмет, който щял да бъде избран в края на месеца.

„Националните гарнитури също ще се управляват от кметове, вместо от селекционери. За първия тим вече имаме официална кандидатура от Ивайло Петев, който по принцип си е с прякор Кмета“, коментират близки до централата.

За преидборната агитация пък щяла да се погрижи Преслава.

Вече се ловели и басове дали номерът на бюлитината, който кандидат-кметът ще получи след жребия, ще е по-голям от броя на допуснатите голове в евроквалификациите досега.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук. 

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано