Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Седмичен хороскоп (21 – 27 октомври 2019)

Публикувано

на

Риби Седмичен Хороскоп 21 – 27 октомври, 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате ангажимент с човек, който е ваш родственик, приятел или колега. Ще бъде важно да бъдете коректни и да изпълните задълженията си навреме и с успех.
През тази седмица ще приключите с нещо, което сте започнали преди време. Вероятно още през тези седем дни ще стартирате нови планове и задачи, които ще ви ангажират през следващите няколко дни и седмици.


Ще запомните седмицата с различни новини и събития свързани с ваши по-млади родственици или деца.
Жени, които са ваши приятели или роднини ще отнемат голяма част от времето ви с телефонни разговори или срещи, за да споделят свои преживявания или проблеми. Бъдете готови за ролята на слушател през тези седем дни.
Тази седмица вещае интересни събития в любовния ви живот. В някои случаи това ще бъде благоприятно време за нови запознанства и срещи с хора от различни краища на света.
Тъжните моменти през седмицата ще са свързани с малките делнични неуспехи, забавяния или отлагания на важни за вас неща.
Жените Риби ще имат повече късмет и шансове от мъжете. Разбира се, всичко ще зависи от умението ви да се възползвате от тях.
Мъжете ще имат повече работа, повече професионални или бизнес задачи, което ще донесе и повече стрес на работното място и в дома. Новите планове или проекти ще са перспективни, но и много ангажиращи дори и свободното ви време.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано