Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Принц Хари с разтърсващи разкрития за майка си, принцеса Даяна!

Публикувано

на

Запитан дали вече е преодолял болката от смъртта на принцеса Даяна, той отвръща: „Мисля, че това е нещо като рана, която гние“, предаде The Sun.

Принц Хари разкри колко важна роля за него е имала Африка, за да преодолее смъртта на майка си принцеса Даяна.
Херцогът на Съсекс имаше възможността да мине по стъпките й по време на своята обиколка там.

„Беше вълнуващо да измина пътя, по който е вървяла майка ми, 22 години по-късно.

Да завършим започнатото“, заявява принц Хари.

„Бидейки част от това семейство, в тази роля и с тази работа, всеки един път, когато видя камера, всеки път, когато чуя звук на апарат или видя светкавица, се връщам в миналото.

Да съм тук, 22 години по-късно, опитвайки се да довърша започнатото от нея, е много емоционално за мен и всичко, което правя, ми напомня за нея“, коментира принц Хари по отношение на лейди Даяна. „И както казах, ролята, работата и натискът от папараците ми за напомнят лоши моменти от живота й, за съжаление“.

Херцогът на Съсекс разкри, че най-големият му страх е съпругата му Меган да не живее под същия натиск като неговата майка.
 „Откакто дойдох тук за първи път като малък, опитвайки се да се справя с нещо толкова неописуемо, Африка ме прегърна. И никога няма да го забравя, чувствам се невероятно щастлив заради това“, каза още той.
Принц Хари посети Южна Африка с Меган Маркъл. Те обиколиха Ботсвана, Ангола, Малави.
 

Избрано