Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Андреа облече бурка и се пусна по… пяна (СНИМКИ) 🔞

Публикувано

на

Андреа най-накрая успя да преодолее раздялата си с боксьора Кубрат Пулев. Певицата замина на почивка в Катар. Както личи от снимките, които публикува в профила си в Инстаграм, изпълнителката хич не си губи времето да рони сълзи за Кобрата, а му е отпуснала края.

Блондинката постна горещи снимки от почивката си в столицата на емирството – Доха.

На един от кадрите Андреа позира само по пяна. Бившата половинка на Пулев публикува и клипче, в което е облечена с бурка. „Не е важно, когато осъзнаеш, че нищо не може да ти помогне – религия, гордост, каквото и да е. Важното е, когато осъзнаеш, че изобщо нямаш нужда от помощ“, философства Андреа.

Припомняме ви, че преди време певицата бе изпаднала в депресия заради разлъката с Кубрат. Тя публикува и сърцераздирателен пост в профила си в Инстаграм: „Защо сме толкова изхабени? Защо като сме млади, сме страстни, смели, благородни, вярващи, а на 30 години вече сме напълно износени? Защо човек попада в емоционалния капан на прекомерната консумация, друг си пуска куршум в главата, трети търси утеха в алкохола? Защо хората задушават страха и мъките, цинично потъпквайки портрета на тяхната чиста и красива младост? Защо като веднъж паднем, не правим опит отново да се изправим. Защо като сме загубили едно нещо, не търсим друго? Защо?“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

My final few is the mountain My last eternal stare

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Looking forward

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

…”мен ми стига да ме чувстваш , мен ми стига да ме искаш,мен ми стига да съм само с теб”

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

Избрано