Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Митко Пайнера спасява с чужди чалгари застрашения от провал концерт в Пловдив

Публикувано

на

До изпълнители на чужди компании е опрял собственикът на „Пайнер“, за да спаси от провал насрочения за 3 декември в пловдивската зала „Колодрума“ концерт. Както вече съобщи шестима от най-оборотните изпълнители на Митко Пайнера отказаха участие в чалга меропиятието. Това са Галена, Преслава, Фики Стораро, Емилия, Галин и Глория. 

Отсъствието на Галена и Стораро донякъде е опрадвано – в края на месеца те летят за турне в САЩ и Канада.

Емилия обяви официално в социалните мрежи, че й предстои грандиозен проект, който в момента е приоритет за нея и изисква сериозна подготовка, цялото й време и внимание. Според информация на Емилия се подготвя за участие в международния конкурс „Евровизия“, а като част от подготовката й предстоят визити в Гърция и Испания, заради което няма как да се качи на сцената в Пловдив.

За Глория участие в „Колодрума“ изобщо не стояло на дневен ред, тъй като по принцип примата вече не поема клубни участия и избира прецизно изявите си, като такава пред предимно тийнейджърска публика в Пловдив би била под реномето й.

Така и не станаха ясни мотивитие за отказите на Преслава и Галин, но точно той е бил привикан на „килимчето“. В крайна сметка Митко Пайнера го е убедил да промени решението си с обещанието да включи в концерта продуцираните от основаната от Галин музикална компания – Лидия и Десита, разкри светското предаване на TV. Покрай първата, по спешност покана за мероприятието е получила и Алисия. Примата на „Ара Мюзик“ преди дни пусна дует с Лидия.

Фамилия Стораро все пак ще поздрави телевизия „Планета“ за 18-ия й рожден ден. Емрах, който наскоро подписа с компанията, е бил предвиден в първоначалната листа с изпълнители, но сега е призован по спешност.

Любопитното е, че и баща му Тони, който е изпълнител на конкурентната „Диапазон рекърдс“, също ще пее на концерта на „Пайнер“. По-малко от месец преди концерта са проданени по-малко от половината билети.

Избрано